Optima servisi

Kontakt i podrška

Mail Hosting

Vaš poslovni e-mail

 

Mail hosting usluga omogućuje smještanje e-mail adresa na server Optima telekoma.

Pokretanje i korištenje usluge potpuno je besplatno za sve korisnike koji imaju potrebu za pet ili manje e-mail adresa. Ako ih trebate više, možete se odlučiti za jedan od Mail Hosting paketa.

Uz svaki paket dobivate mogućnost administracije korisničkih imena, odnosno e-mail adresa putem interneta. Ažuriranje vaših korisnika e-pošte obavljate sami, pa vaši novi zaposlenici već od prvog ulaska u tvrtku mogu imati svoju vlastitu e-mail adresu.

Uz to dobivate i veliki mailbox od 200 MB po korisniku, a već u osnovni paket uključeni su i pristup internetu, odnosno 30 MB besplatnog prostora za smještaj vaših web stranica.

Za sva dodatna pitanja obratite se našoj Službi za poslovne korisnike na besplatni telefon 0800 00 89 ili dogovorite sastanak!

Pošaljite upit

Cijene su izražene bez PDV-a.

Naša web stranica koristi kolačiće (eng. "cookies") kako bismo za vas personalizirali sadržaj i oglase na našem webu te vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Koristimo kolačiće i kako bi vam pružali relevantne oglase na raznim drugim web stranicama putem oglašavanja na internetu.
Više informacija možete saznati ovdje.