Optima servisi

Kontakt i podrška

Kolokacija opreme

Vaša oprema u sigurnim rukama.

 

Opis usluge

Kolokacija serverske ili druge računalne opreme u data centru Optima Telekoma. Riječ je o nadzornom prostoru koji zadovoljava visoke standarde potrebne za siguran rad vaše opreme (Tier III facility).  


Kome je usluga namijenjena?

Usluga je namijenjena velikim poslovnim korisnicima koji žele optimizirati vlastiti prostor te korisnicima kojima je od velike važnosti sigurnost podataka i opreme.

 

Jednokratna naknada

Moguće je zakupiti jednu policu u serverskom ormaru, cijeli ormar ili kvadrate prostora u jedinicama po četvornom metru. Cijena ovisi o broju jedinica te omogućenoj brzini vašeg poslužitelja.


Primjer izračuna naknade za rack mountable poslužitelj visine 7 RU-a, pristupne brzine 10 Mbps i poslužitelja snage 1,5 kW i 8 javnih IP adresa i uključenu „Remote Hands“ uslugu.


Naknada za uključenje:

Bez ugovorne obveze: 1900,00 Kn + PDV
Uz ugovornu obvezu: 0,82 Kn + PDV
Ukupno: 1900,00 Kn ili 0,82 Kn (+PDV) (ovisno o ugovoru)

 

Mjesečna naknada:

Mjesečna naknada za paket rack moutable optimal: 2200,00 Kn + PDV
Naknada za dodatne RU: 810,00 Kn + PDV (objašenjenje: 3*50 Kn + PDV)
Naknada za dodatne javne IP adrese: 150,00 Kn + PDV (objašnjenje: 3*50 Kn + PDV)
Naknada za dodatnu sbagu (po kW): 350 Kn + PDV (objašnjenje: 0,5kW=1kW->1 dodatni kW=350 Kn + PDV)
Ukupno: 3510 Kn + PDV

 

Za sva dodatna pitanja obratite se našoj Službi za poslovne korisnike na besplatni telefon 0800 00 89 ili dogovorite sastanak!

Pošaljite upit

Naša web stranica koristi kolačiće (eng. "cookies") kako bismo za vas personalizirali sadržaj i oglase na našem webu te vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Koristimo kolačiće i kako bi vam pružali relevantne oglase na raznim drugim web stranicama putem oglašavanja na internetu.
Više informacija možete saznati ovdje.