Optima servisi

Kontakt i podrška

Veleprodaja

Optima Telekom koristi svoju razgranatu mrežu i vrhunsku tehnologiju kako bi osigurala paletu proizvoda namijenjenu telekom operaterima i poslovnim korisnicima. Naš veleprodajni tim bit će vam uvijek na raspolaganju, kako bi Vas podržao te pridonio rastu Vašeg poslovanja u Hrvatskoj.

GLASOVNE USLUGE

OT – Optima Telekom nudi veleprodajne glasovne usluge domaćim i stranim operatorima.
Ove usluge uključuju završavanje telefonskih poziva u sve hrvatske mreže, kao i tranzit poziva prema međunarodnim mrežama.

Usluge su namjenjene: Domaćim i međunarodnim operatorima, virtualnim fiksnim operatorima te "Calling card" operatorima.

ŠTO NUDIMO?

Terminacija poziva

Nudimo terminaciju poziva u sve fiksne, mobilne i nezemljopisne predbroje u RH, a budući da je fokus poslovanja orijentiran na regiju, posebno smo ponosni najvišom kvalitetom i povoljnim uvjetima za pozive u Sloveniju, Srbiju, BiH, Makedoniju, Italiju, Mađarsku i Austriju.

Usluga završavanja poziva

Domaćim partnerima nudimo uslugu završavanja poziva u OT mreži, kao i uslugu tranzita poziva prema svim nacionalnim mrežama i svim međunarodnim destinacijama. Podržana je jednaka visoka kvaliteta svih poziva, na razini kvalitete rezidencijalnih poziva.

Centar za nadzor

Sve pozive u mreži Optima Telekom, s aspekta kvalitete i raspoloživosti, nadzire naš centar za nadzor
 (7 dana u tjednu, 24 sata dnevno).

NAŠI PARTNERI

Naši partneri su neki od najvećih svjetskih operatora, kao i neki od najmanjih regionalnih.

Optima ima direktnu interkonekciju sa svim hrvatskim fiksnim i mobilnim operatorima. Ovo nam omogućava da ponudimo najvišu kvalitetu glasnovnih usluga, sa podrškom za fax i prikaz broja. Međunarodne interkonekcije SS7 tipa podržavamo na POP-ovima u Frankfurtu, Beču, Budimpešti, Ljubljani i Zagrebu. H323 i SIP interkonekcije su također podržane.

Na godišnjoj razini, Optimina mreža uspješno ostvari 1.5+ milijardi minuta odlaznih i dolaznih poziva, što nas čini daleko najvećim alternativnim operatorom u Hrvatskoj.

KONTAKTIRAJTE NAS

E-mail: wholesale@optima-telekom.hr
Telefon: +385 1 5492 113

PODATKOVNE USLUGE

Optima nudi poslovnim korisnicima i operatorima inozemne i tuzemne veleprodajne podatkovne usluge. Kako bismo osigurali dovoljni kapacitet međunarodnih usluga, nalazimo se u Beču (Interxion) i Frankfurtu (Ancotel).

Oprema u Beču povezana je sa Zagrebom dvijema neovisnim trasama. Jedna od njih nalazi se na Optiminom DWDM transmisijskom sustavu, te prolazi kroz Sloveniju, dok druga koristi Optimin DWDM do mađarske granice, te unajmljnim 10G kapacitetom kroz Mađarsku dolazi također do Beča. Zbog posjedovanja vlastite transmisije do Beča, Optima Telekom u mogućnosti je ponuditi dodatne usluge u sklopu dugoročnih projekata.

DODATNE MOGUĆNOSTI

Privatne linije

Privatne linije od točke do točke. Visokokvalitetna usluga namijenjena telekomunikacijskoj kompaniji ili krajnjem korisniku. Direktno povezuje dvije točke visokokvalitetnim kapacitetom. Točke se mogu nalaziti u RH ili inozemstvu.

Mrežna usluga

Mrežna usluga do točke do točke izvan ili unutra RH. Konstantna brzina i redundancija moguće su kao opcije. Ova usluga pruža dediciranu, kontinuiranu brzinu do 10G* između bilo koje dvije točke koje Optima ili njezini partneri mogu doseći.

Internet pristup

Internet pristup fleksibilne brzine i kvalitete potrebne operatorima. Posebna usluga za pružatelje sadržaja i ISP-ove. Direktno Vas povezuje sa Optiminom osnovnom mrežom, te dalje do prvog čvorišta gdje možete nabavljati vlastiti Internet od Tier I nuditelja.

OSTALE USLUGE

Uz uslugu trajnog pristupa, Optima Telekom nudi i iduće servise svojim veleprodajnim partnerima:

  • statička IP adresa
  • IP transit isporučen putem MPLS-a bilo gdje u RH
  • zastičeni kapaciteti
  • sinkronizirana internet pristupna brzina
  • sekundarni DNS

Optima je prisutna u CIX-u (Zagreb) I VIX-u (Beč) sa 10G kapacitetima kako bi kupcima na ovim mjestima ponudila pristup visokokvalitetnim uslugama.

KONTAKTIRAJTE NAS

E-mail: wholesale@optima-telekom.hr
Telefon: +385 1 5492 110, +385 1 5492 112

Naša web stranica koristi kolačiće (eng. "cookies") kako bismo za vas personalizirali sadržaj i oglase na našem webu te vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Koristimo kolačiće i kako bi vam pružali relevantne oglase na raznim drugim web stranicama putem oglašavanja na internetu.
Više informacija možete saznati ovdje.