Optima servisi

Kontakt i podrška

Strahujete od DDoS napada?

Obranite se našim naprednim sustavima.

Doskočite napadačima uz napredna rješenja za obranu.

Prednosti usluge:

  • Zaštita od svih vrsta napada
  • Skalabilnost i preciznost
  • Fizička i logička sigurnost – od dizajna do implementacije
  • Upotreba na razini cijele mreže
  • Zaštita podataka klijenata
  • Podrška 24/7
  • Mjesečno izvješće o napadima

 

Pošaljite upit

Opis usluge

 

Hakeri svakim danom nalaze nove načine kako probiti ili onesposobiti sigurnosne sustave velikih web stranica. DDoS napadi imaju za cilj narušavanje poslovanja organizacija ciljajući njihove web stranice i poslužitelje. Rezultati napada su uvijek negativni za korisnika, narušavaju ugled tvrtke, a mogu nanijeti i značajnu financijsku štetu.  

 

Optima Telekom u suradnji s upstream internet providerom koristi tehnologiju ublažavanja koja se inteligentno i automatski prilagođava različitim  vrstama napada, ali i u promjeni prijetnja preko globalnog interneta. Metodologija ublažavanja  napada  koju koristimo je jednostavna i učinkovita.

 

Promet korisnika prolazi putem naše platforme za ublažavanje DDoS-a uz preciznu analizu u stvarnom vremenu kako bi se blokirao promet napada, a legitiman promet slobodno prolazio. Naša usluga ublažavanja DDoS-a pruža idealan sloj zaštite kontinuirano nadzirući sav potencijal prijetnje preko naše mrežne infrastrukture, a koja bi mogla ugroziti dostupnost usluga i poslovanje  za nas, naše korisnike i klijente.

 

 Zainteresirani ste?

Ispunite podatke i pomoći ćemo vam u izboru paketa baš za vašu tvrtku!
Osobne podatke koje ste naveli prikupljamo u svrhu kontaktiranja korisnika. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u Politici zaštite podataka.
...

Naša web stranica koristi kolačiće (eng. "cookies") kako bismo za vas personalizirali sadržaj i oglase na našem webu te vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Koristimo kolačiće i kako bi vam pružali relevantne oglase na raznim drugim web stranicama putem oglašavanja na internetu.
Više informacija možete saznati ovdje.