Optima servisi

Kontakt i podrška

Nadzor vozila

Preuzmite kontrolu u svoje ruke!

Smanjite troškove poslovanja i povećajte učinkovitost upravljanja voznim parkom uz GPS nadzor.

Prednosti usluge

  • Smanjenje troškova voznog parka i veća efikasnost djelatnika
  • Pristup usluzi putem računala ili smartphonea (Interneta)
  • Internetska aplikacija, korištenje usluge bez instalacije aplikacije i time nema potrebe za vlastitom IT infrastrukturom
  • Optimizacija poslovnih procesa i resursa voznog parka
  • Cjelovito kvalitetno rješenje od jednog pružatelja usluge: Internet aplikacija, GPS/GPRS uređaj, prijenos podataka, podrška
  • Bez skrivenih troškova, mjesečna pretplata je sve što se plaća tijekom ugovornog razdoblja
  • Kvalitetna tehnička podrška partnera
  • Integracija sa korisničkim aplikacijama
  • Razvoj dodatnih izvještaja na temelju korisničkih zahtjeva

 

Pošaljite upit

Opis usluge

Optima Telekom u suradnji s partnerom, nudi vam najkonkurentniju uslugu za kontrolu i nadzor vozila (fleet management) na HR tržištu.

Ovaj sustav za nadzor vozila jedan je od najpouzdanijih i najpreciznijih sustava za određivanje položaja na svjetskom tržištu. Omogućuje vam sve informacije o voznom parku, u svakom trenutku te s bilo koje lokacije, što izravno utječe na učinkovitost korištenja radnog vremena i vozila.

Neovisno o tome ima li vaš vozni park jedno ili više stotina vozila, uslugu možemo prilagoditi vašim potrebama.

Kome je usluga namijenjena?

Usluga je namijenjena obrtnicima i malim poduzećima specijaliziranim za instalaterske i obrtničke radove, s nekoliko vozila, kao i tvrtkama s većim voznim parkom kao što su taksi prijevoznici, dostavne službe, servisi, autoškole, špediterska poduzeća te ostale velike organizacije s nekoliko desetaka ili stotina vozila.

 Zainteresirani ste?

Ispunite podatke i pomoći ćemo vam u izboru paketa baš za vašu tvrtku!
Osobne podatke koje ste naveli prikupljamo u svrhu kontaktiranja korisnika. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u Politici zaštite podataka.
...

Naša web stranica koristi kolačiće (eng. "cookies") kako bismo za vas personalizirali sadržaj i oglase na našem webu te vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Koristimo kolačiće i kako bi vam pružali relevantne oglase na raznim drugim web stranicama putem oglašavanja na internetu.
Više informacija možete saznati ovdje.