Optima servisi

Kontakt i podrška

Cloud Call Centar

Brzo i fleksibilno rješenje za vaš kontaktni centar sa svake lokacije

Nema mjesta panici! Organizirajte rad kontaktnog centra u novim okolnostima.

Prednosti usluge

  • Brzo i efikasno rješenje za rad agenata s udaljene lokacije
  • Usluga omogućena putem bilo koje tehnologije i mreže
  • Bez kapitalnih ulaganja za pružatelja usluge kontaktnog centra
  • Sigurnost i ušteda
  • Jednostavno upravljanje i kontrola
  • Administracija postavki i praćenje rezultata za svakog agenta
  • Mogućnost snimanja IVR-a u sklopu usluge
  • Probno razdoblje
  • Podrška 24/7
Pošaljite upit

Opis usluge

Cloud Call centar iskorištava virtualizacijsku tehnologiju i omogućava svakom vlasniku kontaktnog centra da u kratkom roku organizira nesmetani rad svojih agenata s udaljene lokacije i putem bilo koje tehnologije. Radi se o visokokvalitetnom rješenju koje omogućuje jednostavno upravljanje, ali i praćenje rezultata i kontrolu rada za svakog pojedinog agenta. Za korisnika nema razlike u kvaliteti usluge koju pružate, a sustav omogućuje  upravljanje velikim brojem istovremenih odlaznih i dolaznih poziva ili kampanja putem različitih komunikacijskih kanala (govorni, sms, fax, chat i e-mail) i to unutar jedinstvene aplikacije.

Cloud Call centar se prodaje kao usluga, naplaćuje jednokratno ili mjesečno, bez kapitalnih ulaganja za opremu i licence.

Odaberite Intereni Cloud Call Centar uz softphone aplikaciju putem računala ili mobitela i voice-to-mail uslugu nove digitalne sekretarice.

Ako uz to trebate i dodatnu analitiku ili vaše poslovanje zahtijeva neke druge specfičnosti u radu kontaktnog centra odlučite se za fleksibilno i modularno Premium rješenje.

 

Kome je usluga namijenjena?

Usluga je namijenjena svima koji odgovaraju na upite korisnika putem kontaktnog centra ili trebaju kvalitetno rješenje za komunikaciju sa svojim kupcima i klijentima sa svake lokacije koja ima internet. 

Fleksibilno rješenje, detaljan uvid u rad agenata i napredna analitika zadovoljit će sve vaše potrebe u komunikaciji s korisnicima uz zajamčeno smanjenje troškova.

 

Cijene

Uslugu možete ugovoriti s i bez ugovorne obveze te sami odabrati način plaćanja – jednokratno ili u mjesečnim obrocima. Iznesite nam svoje potrebe, a mi ćemo pronaći najbolje rješenje uz minimalne troškove te svakom korisniku omogućiti probno razdoblje za korištenje.

 Zainteresirani ste?

Ispunite podatke i pomoći ćemo vam u izboru paketa baš za vašu tvrtku!
Osobne podatke koje ste naveli prikupljamo u svrhu kontaktiranja korisnika. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u Politici zaštite podataka.
...

Naša web stranica koristi kolačiće (eng. "cookies") kako bismo za vas personalizirali sadržaj i oglase na našem webu te vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Koristimo kolačiće i kako bi vam pružali relevantne oglase na raznim drugim web stranicama putem oglašavanja na internetu.
Više informacija možete saznati ovdje.