Optima servisi

Kontakt i podrška

Bitdefender Business

Zaštita vaših uređaja, datoteka, identiteta i ambicija.

Bolje spriječiti nego liječiti! Zaštitite svoje računalo, pospješite sigurnost podataka i poslujte sigurno uz antivirusnu zaštitu.

Prednosti usluge

 • osigurava da vaši podaci i datoteke na svim računalima budu sigurni
 • najbolja antivirusna zaštita na tržištu
 • zaštita od prijetnji i sprečavanje napada, detekcija upada, kontrola uređaja i web filtriranje uključujući i zaštitu od online bankarskih napada
 • blokira pristup zaposlenicima na neželjene internetske stranice
 • 30 dana besplatnog probnog korištenja i besplatna tehnička podrška
 • jednostavna instalacija i korištenje
Pošaljite upit

Opis usluge

Bitdefender shema


Antivirusna zaštita je moćno, ali jednostavno rješenje za zaštitu vaše tvrtke. U suvremenom poslovanju iznimno je važna odgovarajuća razina sigurnosti podataka, stoga su zaštita od prijetnji i napada, detekcija upada, kontrola uređaja i web filtriranje od iznimne važnosti.

Optima Telekom vam u suradnjom sa partnerom, tvrtkom BitNet nudi antivirusnu zaštitu, odnosno računalni softver koji se koristi za zaštitu, identifikaciju i uklanjanje računalnih virusa, kao i ostalih štetnih programa koji mogu uzrokovati probleme u korištenju računala ili oštetiti podatke.

Neka vaše poslovanje i vaši podaci budu sigurni uz najbolju Bitdefender antivirusnu zaštitu na tržištu.


Ovisno o vašim potrebama, na raspolaganju su vam dva paketa antivirusne zaštite Bitdefender Business Security uz mogućnost ugovaranja na razdoblje od jedne do tri godine.

Bitdefender logo
Paket Bitdefender GravityZone Business Security 

 • zaštita za fizičke i virtualne radne stanice i servere (Windows, MAC, Linux)
 • jedna licencija za sve uređaje
 • minimalna licencija: tri uređaja
 • pravo instalacije na 30% serverskih OS-ova od ukupnog broja licencije (npr. u slučaju ugovaranja deset licencija može se instalirati na tri servera, u slučaju ugovaranja dvadeset licencija može se instalirati na šest servera...)
 • isporuka: cloud ili on-premise - cijena je ista

Godišnja naknada

Godišnja naknada za korištenje paketa (ovisno o broju licencija) iznosi između 100 i 129 kuna. Zainteresirani ste?

Ispunite podatke i pomoći ćemo vam u izboru paketa baš za vašu tvrtku!
Osobne podatke koje ste naveli prikupljamo u svrhu kontaktiranja korisnika. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u Politici zaštite podataka.
...

Naša web stranica koristi kolačiće (eng. "cookies") kako bismo za vas personalizirali sadržaj i oglase na našem webu te vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Koristimo kolačiće i kako bi vam pružali relevantne oglase na raznim drugim web stranicama putem oglašavanja na internetu.
Više informacija možete saznati ovdje.