Optima servisi

Kontakt i podrška

Novo

Zemlja čuda (2017)

Helenin muž je otišao s mlađom ženom. Dolazi Božić, život je spor i ništa nije kao prije. Helenina najbolja prijateljica Ulli nagovori je da provede Božić na ekološkoj farmi koju vode dvije mlade poljoprivrednice.
Opširnije

Bomb City (2017)

Kriminalistička drama o kulturnoj averziji punk rokera u konzervativnom gradu u Teksasu. Njihova stalna borba sa suparničkom, bogatijom klikom dovodi do kontroverznog zločina iz mržnje koji dovodi u pitanje moralnost američke pravde.
Opširnije

Ray Donovan VI, ep. 1 (2018)

U L. A.-u, kaotičnoj meki bogatih i slavnih, Ray Donovan obavlja prljav posao najmoćnijih igrača. U ovoj dramskoj seriji Liev Schreiber tumači glavnu ulogu čovjeka kojemu se sve slavne osobe obraćaju da im riješi probleme.
Opširnije

Otkrivanje vještica, ep. 6 (2018)

Diana Bishop, povjesničarka i vještica, pristupa čarobnom rukopisu, Ashmole 782, i zna da mora riješiti njegove tajne. Pomaže joj zagonetni Matthew Clairmont, ali on je vampir, a vještice nikada ne bi smjele vjerovati vampirima...
Opširnije

Mladi Sheldon II, ep. 5 (2018)

Serija je prednastavak "Teorije velikog praska" i prati 10-godišnjeg Sheldona Coopera koji pohađa srednju školu i nastoji se uklopiti u svijet oko sebe dok se obitelj i prijatelji pokušavaju nositi s njegovim jedinstvenim intelektom.
Opširnije

Kupili smo Zoo (2011)

Čudesna istinita priča o samohranom ocu koji se sa svoje dvoje djece preseli na vrlo neobično mjesto: zoološki vrt. Unatoč brojnim nevoljama, obitelj pokuša vratiti zapuštenom zoološkom vrtu prijašnji sjaj i slavu.
Opširnije

IZDVOJENO: HBO ON DEMAND

Šifra zločina, ep. 1 (2015)

Okorjeli agent FBI-a Kurt Weller uvučen je u složenu zavjeru kad na Times Squareu pronađu tajanstvenu nagu ženu koja se ne sjeća svoje prošlosti, tijela prekrivena nizom kriptičnih tetovaža uključujući i njegovo ime na leđima.
Opširnije

Na terapiji, ep. 42 (2008)

Neobična i emotivna serija "Na terapiji" u dinamično novo žarište stavlja okosnicu modernog društva – psihoterapiju. Pet zasebnih priča odigrava se tijekom devet tjedana, a svaka je priča smještena u određeni dan u tjednu.
Opširnije

Ray Donovan V, ep. 9 (2017)

U velebnoj meki bogatih i slavnih Ray Donovan obavlja prljave poslove za moćnike L. A.-a. U dramskoj seriji Liev Schriber igra glavni lik čovjeka koji rješava probleme gradske elite.
Opširnije

Druga strana svega (2017)

Zaključana vrata u jednom beogradskom stanu držala su jednu obitelj odvojenu od svoje prošlosti dulje od 70 godina.
Opširnije

Svita V, ep. 6 (2008)

U ovoj zajedljivoj humorističnoj seriji Vince Chase mladi je seksi filmski glumac čija je karijera tek u nastajanju.
Opširnije

Slugterra III, ep. 2 (2016)

SLUGTERRA je epska, komična SF avantura smještena duboko pod zemljom, gdje je streljivo živo, a samo brzi opstaju! U ovom podzemnom svijetu svaka špilja skriva novu pustolovinu, novu bitku i čudne male puževe koje treba otkriti!
Opširnije

IZDVOJENO: VIDEOTEKA

Pustolovine Toma Sawyera (2014)

Priča se razvije dok Tom Sawyer i Huck Finn – Tomov prijatelj s ulice – svjedoče ubojstvu na groblju. Tom i Huck pobjegnu na otok Jackson i sklope pakt da nikad nikome neće ispričati čemu su svjedočili. Međutim, kad dobronamjernog Muffa Pottera, kojeg okrive za ubojstvo, osude na smrt vješanjem, Tom prekrši svoje obećanje i vrati se skinuti krivnju s Muffa Pottera. U lipnju Joe, stvarni ubojica, brzo izjuri iz sudnice za vrijeme suđenja. Nedugo nakon toga, Tom i Huck nađu na vezu s blagom i opet se moraju suočiti s Joeom.
Opširnije

Pinokio (2013)

Jednog dana stari lutkar Geppetto pronađe komad drveta. Od njega napravi lutka kojeg nazove Pinokio. Geppetto je oduševljen kad njegov lutak odjednom oživi, ali Pinokio je nepromišljene ćudi i pun ludih ideja. Ne zadugo njegove lude eskapade naprave štetu u selu i uzrokuju probleme Geppettu koji izgubi strpljenje sa svojim »sinom«. Pinokio pobjegne od kuće i završi u gomili ludih avantura upozna lutkara Mangiafuoca koji ga skoro baci u vatru, prevare ga dva lopova – Lisica i Mačak, otme ga i pretvori u magarca zli kočijaš – i onda proda vlasniku cirkusa koji ga želi pretvoriti u salamu. U međuvremenu Geppeto očajnički traži Pinokia koji nauči kako biti obazriv i hrabar te uspije spasiti svog »oca« od kita i postaje pravi dječak.
Opširnije

Colossal (2016)

Gloria je nezaposlena partijanerica koja je prisiljena napustiti svoj život u New Yorku i vratiti se u rodni grad nakon štu ju dečko izbaci stana. Kad na vijestima osvane ogromno čudovište koje uništava grad Seul u Južnoj Koreji, Gloria postepeno dolazi do spoznaje da je na neki način povezana s tim udaljenim fenomenom. Događaji počinju izmicati kotroli, a Gloria mora utvrditi zašto njeno naizgled beznačajno postojanje ima tako ogroman utjecaj na sudbinu svijeta.
Opširnije

Robin Hood

Robin hood, junak iz Sherwoodske šume, doznaje da se kralj Richard napokon vraća kući iz rata. No kraljev brat, princ John, postavlja mu zamku. Počinje utrka. Robin Hood sa svojom veselom bandom l upeža: Friar Tuckom, Malim Johnom, Will Scarletom i gospom Marion mora poremetiti planove princa Johna i dospijeti do kralja prije zlog šerifa Nothingama, jer će u suprotnom kralj i kraljevstvo biti zauvijek izgubljeni. Ova akcijska avantura ispričana kroz izvanrednu animaciju s životinjdkim likovima, klasična je priča namjenjena djeci svih uzrasta.
Opširnije

Stratton: Elitni policajac (2017)

Stratton, MI6 specijalni operativac i njegov američki kolega Marty, odlaze u laboratorijski kompleks u Iranu kako bi pronašli ukradeno smrtonosno biokemijsko oružje. Njihova nikad zahtjevnija misija polazi spektakularno po zlu i Marty biva smrtno ranjen. Stratton se vraća u sjedište MI6-a i saznaje da je bivši sovijetski operativac Berovski, smatran mrtvim već 20 godina, ipak živ i sprema osvetu svojim bivšim nalogodavcima služeći se ukradenim kemijskim oružjem. U utrci protiv vremena koja slijedi, Stratton i njegov tim trebat će svu snagu i iskustvo koje imaju ne bi li spriječili nadolazeću katastrofu.
Opširnije

Alibi (2017)

Greg zasniva Alibi.com, tvrtku specijaliziranu za osmišljavanje alibija. Sa suradnikom Augustinom i njegovim novim zaposlenikom Medhijem, osmišljava savršene strategije kako bi pokrili svoje klijente. Uskoro u njegov život ulazi Flo, lijepa plavuša koja ne podnosi lažljive muškarce i koja će mu zakomplicirati život, kad on počne skrivati pravu prirodu svoga posla. Prilikom upoznavanja s njezinim roditeljima, Greg uviđa kako je Gérard, Floin otac, također jedan od njihovih klijenata.
Opširnije