Optima servisi

Kontakt i podrška

Novo

Jackie Brown (1997)

Seksepilna stjuardesa (Pam Grier) uplete se u borbu između policije i trgovca oružjem u kojoj svi žele novac. Šest neočekivanih igrača želi veliku lovu – pola milijuna dolara u gotovini.
Opširnije

Stitchove pustolovine (2003)

Stitch je izvanzemaljac koji živi na Zemlji s novom obitelji prerušen u psa. Njegove se pustolovine nastavljaju kad otkrije da je izvanzemaljska obitelj za koju nije ni znao da je ima sada na Havajima, gdje je love galaktičke vlasti.
Opširnije

Bijelo II, ep. 5 (2018)

Los Angeles 1983. godine. "Bijelo" je kriminalistička drama u kojoj pratimo početak epidemije ovisnosti o kokainu i radikalnog utjecaja kokaina na kulturu toga grada kroz priču o nekoliko likova čiji se životi isprepleću.
Opširnije

Pregled proteklog tjedna s Johnom Oliverom V, ep. 20 (2018)

John Oliver, jedna od najduhovitijih osoba na TV-u u posljednje vrijeme, stiže na HBO sa satiričnim talk showom u kojem nudi svoje jedinstveno gledište o mnogim društvenim, političkim i egzistencijalnim problemima u Americi i svijetu.
Opširnije

Lilo i Stitch 2: Stitch s greškom (2005)

U ovoj se toploj komediji vraćaju naši najdraži likovi. Stitch se uklopio u svoju novu obitelj i isprva se čini da sve ide glatko. No kada se Stitchu dogodi greška, njihov savršen svijet padne u kaos.
Opširnije

Naša karikatura od predsjednika, ep. 15 (2018)

Ova parodijska serija prati donekle istinite avanture 45. američkog predsjednika Donalda Trumpa i njegove vesele družine savjetnika i članova obitelji te pruža ekskluzivan pogled iza vrata Bijele kuće u tipičan dan u Trumpovu svijetu.
Opširnije

IZDVOJENO: HBO ON DEMAND

Bez oduševljenja, molim IV. ep. 7 (2004)

Larry David ima sve: novac, sigurnost, slavne prijatelje, brižnu ženu, divan holivudski dom. Zašto mu je život stalno u potpunom neredu? "Uspjeh" ne znači nužno da vam sve ide od ruke.
Opširnije

Igra prijestolja VII, ep. 2 (2017)

HBO hit, dobitnica nagrade Emmy® za Najbolju dramsku seriju, vraća se u srpnju s novom sezonom dvoličnosti, izdaja, plemenitosti i časti, osvajanja i pobjeda.
Opširnije

Spužva Bob Skockani VIII, ep. 7 (2011)

Pratite pustolovine najsimpatičnije morske spužve na svijetu i njegova kompanjona morske zvijezde! Iako imaju najbolje namjere, Spužva Bob i Patrik uvijek izazivaju nevolje… I salve smijeha!
Opširnije

Avatar: Posljednji gospodar vjetrova, ep. 6 (2005)

U svijetu podijeljenom na četiri nacije: Vodu, Zemlju, Vatru i Zrak, Avatar mora održati ravnotežu među njima, ali sve se promijenilo kad je nacija Vatre napala. Samo ih Avatar, gospodar svih elemenata, može zaustaviti.
Opširnije

Epizode III, ep. 2 (2014)

Kad uspješan britanski komičarski duo supružnika dobije ponudu od Hollywooda da snimi novu verziju svoje hit-serije za američku TV-mrežu, oduševljeni su. No ubrzo shvate što se američki izvršni šefovi spremaju učiniti njihovoj seriji...
Opširnije

Kobna noć, ep. 2 (2016)

Miniserija od osam epizoda istražuje tamne zakutke kaznenopravosudnog sustava u New Yorku u čijem je centru mladi pakistanski Amerikanac suočen s lavinom dokaza za ubojstvo mlade žene na Upper West Sideu.
Opširnije

IZDVOJENO: VIDEOTEKA

Jennyino vjenčanje (2015)

Jenny (Heigl) uzrokuje ogromnu promjenu u životu svoje konvencionalne obitelji kad se odluči udati. Kao lijepa i pametna žena, Jenny sve ostavlja u nevjerici zbog svog nepostojećeg ljubavnog života. Njeni roditelji posebice žele da se smiri i sredi, no kad ona objavi svoje zaruke, njen izbor partnera raspodijeli u mišljenju njezinu obitelj. Kako bi se svi ponovno povezali, Jenny ih mora ponovno upoznati.
Opširnije

Crna knjiga (2006)

Ratna priča uvijek ima dvije verzije ali što se događa ako obje ugrožavaju ljudski život! Od neprijatelja samo je gori izdajnik. Od velemajstora kultnih filmova Sirove strasti, Robocop i Showgirls stiže još jedno kontroverzno ostvarenje koje na velika vrata vraća zaboravljeni žanr ratnog trilera! Povratak korjenima Paul Verhoeven iskoristio je za kreiranje napetog trilera u kojemu razotkriva pokret otpora rodne Nizozemske. Sigurna kuća u kojoj se skrivala pjevačica i židovka Rachel Stein (Carice van Houten) srušena je i ona je sada prisiljena potražiti drugo skrovište. U želji da se pridruži svojoj obitelji Rachel se sa ostalim prognanim židovima ukrca na čamac kako bi neopaženo prešli rijeku put oslobođenog juga zemlje. No, upali su u zamku i Rachel pukim slučajem jedina preživi nacističke metke. Spašava je mladi pripadnik pokreta otpora koji ju vodi svom nadređenom Gerbenu Kuipersu (Derek de Lint) čiji je sin završio u zatvoru nakon neuspjelog krijumčarenja oružja. Sada kada je i sama u pokretu otpora Rachel prihvaća Kuipersov zadatak da zavede njemačkog oficira Müntza (Sebastian Koch) i pokuša osloboditi njegovog sina…
Opširnije

Akcija stadion (1977)

U jednoj je zagrebačkoj gimnaziji troje profesora izbačeno s posla po novom zakonu "o rasnoj i nacionalnoj pripadnosti". Jedan mladi nastavnik tada staje na stranu fašističkog režima i postaje zadužen za rad s mladima.
Opširnije

Kako postati latino lover (2017)

Maximo (Eugenio Derbez), latino lover čija je životna filozofija zavođenje starijih žena, uspješno je oženjen za duplo stariju ženu. Međutim, nakon 25 godina razmaženog i dosadnog braka, Maximo se razvodi zbog mlađeg prodavača automobila. Prisiljen je napustiti vilu i useliti se k svojoj sestri (Salma Hayek) i njezinom štreberskom sinu, Hugo (Raphael Alejandro). Maximo pod svaku cijenu želi ponovno živjeti luksuznim životom te mu se prilika ukaže kada ga njegov nećak Hugo upoznaje sa Celeste (Raquel Welch), bogatom bakom svoje simpatije. Kako bi uspio zavesti Celeste, prisiljen je ponovno upotrijebiti svoje već zamrle moći latino lovera. Istovremeno svoj zanat latino lovera prenosi na svog nećaka te shvaća kako je puno važnija ljubav vlastite obitelji nego biti bogato oženjen latino lover.
Opširnije

Bodybuilder (2014)

Lyon. Dvadesetčetverogodišnji Antoine ima neprijatelje iz bande mladih huligana kojima duguje novac. Njegovoj majci je dosta njegovih nepodopština i sitnih krađa i ona zajedno sa njegovim starijim bratom odluči poslati Antoinea njegovom ocu u Saint-Etienne. Njih dvojica se nisu vidjeli nekoliko godina. Kad dođe Antoine otkrije da je Vincent, njegov otac, vodi teretanu i da trenira intenzivno za natjecanje u bodybuildingu. Međutim, Vincent mora prihvatiti da će Antoine raditi za njega kako bi mu pomogao da se izvuče iz problema u koje se uvukao. Antoine će progresivno učiti kako poštovati život koji je njegov otac odabrao.
Opširnije

Užareni obračun (2014)

U velikoj pljački jedne kockarnice u Las Vegasu, petorica kriminalaca ukrali su 100 milijuna dolara, no nakon toga novac je nestao, četiri pljačkaša su uhićena i završila u zatvoru, a petome, koji je bio ranjen, izgubio se trag. Deset godina poslije, četvorica osuđenih bježe iz zatvora i kreću u potragu za petim članom bande. Bishop, šerif mirnog gradića Baker, suočit će se s neočekivanim izazovom kada se četvorka pojavi u njegovu mjestu...
Opširnije