Optima servisi

Kontakt i podrška

Novo

Prozirna laž (2017)

U gradu s niskim prihodima i frakturiranim obiteljima skupina tinejdžera uvučena je da radi za opasnog dilera droge. Nova djevojka stiže u grad skrivajući opasnu tajnu koja će utjecati na sve i promijeniti im živote zauvijek.
Opširnije

Dvojnik II, ep. 5 (2019)

Howard Silk zaposlenik je UN-ove špijunske agencije u Berlinu. Kad otkrije da njegova organizacija čuva tajnu o prelasku u paralelnu dimenziju, naći će se u mračnom svijetu intriga, opasnosti i izdaje.
Opširnije

CIA u Berlinu III, ep. 5 (2019)

"CIA u Berlinu" suvremena je špijunska serija koja prati Daniela Millera, tajnog agenta u CIA-inu uredu u Berlinu. U 3. sezoni Valerie šalje Daniela i Roberta na hitnu misiju u Estoniju gdje otkrivaju znakove nadolazeće ruske invazije.
Opširnije

Ray Donovan VI, ep. 11 (2018)

U L. A.-u, kaotičnoj meki bogatih i slavnih, Ray Donovan obavlja prljav posao najmoćnijih igrača. U ovoj dramskoj seriji Liev Schreiber tumači glavnu ulogu čovjeka kojemu se sve slavne osobe obraćaju da im riješi probleme.
Opširnije

Brexit (2018)

Benedict Cumberbatch glumi glavnu ulogu u pravodobnoj i uvjerljivoj zakulisnoj drami o referendumskoj kampanji Brexitu. Film prati kampanju iz perspektive uglavnom nepoznatih stratega iz tabora za ostanak i za odlazak.
Opširnije

Spužvasti Bob (2004)

Nevolje se spremaju u Bikini Dolini. Netko je ukrao krunu Kralja Neptuna i čini se da je krivac gospodin Klještić, šef Spužve Boba. Ali Spužva Bob staje uz svog šefa i kreće u potragu za ukradenom krunom.
Opširnije

IZDVOJENO: HBO ON DEMAND

Malo kraljevstvo Bena i Holly, ep. 30 (2009)

Pratite pustolovine Holly, mlade vilinske princeze, i njezina najboljeg prijatelja, vilenjaka Bena, u zabavnom i čarobnom svijetu gdje vile i vilenjaci žive uz životinje i kukce, a cvijeće i trava nadvisuju najviše kule!
Opširnije

Dva metra pod zemljom III, ep. 12 (2003)

Život. Smrt. Krivnja. Zagrobni život. Što više stvari Fisherovih ostaju iste, to se više mijenjaju. Vrijeme je za nove pothvate u trećoj sezoni HBO-ove serije Dva metra pod zemljom nagrađene Emmyjem i Zlatnim globusom!
Opširnije

Rastava II, ep. 6 (2018)

Sarah Jessica Parker vraća se na HBO u humorističnoj seriji "Rastava". Ona igra Frances, ženu koja iznenada počinje preispitivati svoj život i brak te otkriva da su čist prekid i novi početak teži nego što je mislila.
Opširnije

Vatrogasac Sam X, ep. 14 (2016)

U selu Pontypandy vatrogasac Sam heroj je svakog spasilačkog pothvata. Bilo da su zaglavljeni na visokoj litici ili zarobljeni u podzemnoj špilji, djeca Pontypandyja znaju da je pomoć uvijek blizu zahvaljujući snalažljivom vatrogascu.
Opširnije

Riskantno opijanje (2016)

Opijate li se vi previše? Ovaj dokumentarac priča je upozorenja koja istražuje faze i rizike ovisnosti o alkoholu te nam donosi živote nekoliko Amerikanaca koji teško kontroliraju koliko alkohola konzumiraju.
Opširnije

Bez oduševljenja, molim III. ep. 8 (2002)

Larry David ima sve: novac, sigurnost, slavne prijatelje, brižnu ženu, divan holivudski dom. Zašto mu je život stalno u potpunom neredu? "Uspjeh" ne znači nužno da vam sve ide od ruke.
Opširnije

IZDVOJENO: VIDEOTEKA

Dječji vicevi 1

Animiranim projektom "Dječji vicevi", tematikom i dužinom primjerenim uzrastu, želimo razveseliti naše najmlađe kako bi nastavili svoj dan osvježeni smijehom i dobrim raspoloženjem. Vicevi, šale i zagonetke u živahnim scenografijama, kojim nas zabavljaju Ana, Marko i Ivan, rado su gledani program koji se prepričava u društvu drugih mališana.
Opširnije

Mali Budo (2014)

Mali Budo (Petar Strugar), sin podgoričkog kirurga, koji nije baš na dobrom glasu, stiže u Beograd. Očeve prijateljsko-rođačke veze i vezice ubaciti će ga u vrtlog crnohumornih događanja koje će nam na vrlo duhovit način dočarati prvi susret jednog mladića s velikim gradom.
Opširnije

Zamračenje (2013)

Horor-triler "Zamračenje“ novi je uspjeh producenata poznatih hitova "Paranormalno" i "Zla kob". Lacy (Russell) i Daniel (Hamilton) čine najbolje što znaju da dobro odgoje svoju djecu, što nije nimalo lako budući da oba sina imaju svoje probleme. Dok jedan provaljuje u prazne kuće u potrazi za drogom, drugi priča s imaginarnim prijateljem "Sandmanom" koji ga posjećuje svake noći. No pokazat će se da prijatelj nipošto nije izmišljen, pa se Barretti sada moraju ujediniti kako bi preživjeli najezdu izvanzemaljaca i teror koji im prijeti...
Opširnije

Djecji Vicevi 2

Animiranim projektom "Dječji vicevi", tematikom i dužinom primjerenim uzrastu, želimo razveseliti naše najmlađe kako bi nastavili svoj dan osvježeni smijehom i dobrim raspoloženjem. Vicevi, šale i zagonetke u živahnim scenografijama, kojim nas zabavljaju Ana, Marko i Ivan, rado su gledani program koji se prepričava u društvu drugih mališana.
Opširnije

Osveta (1986)

Četrdesetogodišnju Nadu, poslije petnaest godina provedenih na privremenom radu u Njemačkoj, napusti muž. On se vraća u domovinu, otvara automehaničarsku radionicu i s mladom ženom započinje novi život. Kako bi Nadi onemogućio povratak, širi priču o njenom raskalašenom životu. Ali Nada se vraća u čaršiju u Mercedesu i u pratnji mladog Nijemca. Kruže priče da će otvoriti veliki autoservis i tako uništiti bivšeg muža koji osjeća njenu želju za osvetom. Napušten od prijatelja i nove supruge, on odlući ubiti Nadu. U međuvremenu između Nade i Nijemca se rađa ljubav…
Opširnije

Taxi (2015)

Pobjednički film festivala u Berlinu 2015. godine. Žuti taksi vozi se ulicama Teherana. Raznovrsni klijenti ulaze u taxi, svatko na svoj način razgovora s vozačem koji nije nitko drugi do redatelj - Jafar Panahi. Njegova kamera smještena je na kontrolnu ploču auta i uspjela je uhvatiti duh današnjeg iranskog društva kroz komične i dramatične situacije. ""Taxi"" je još jedno vrlo posebno ostvarenje glasovitog redatelja Jafara Panahija, kojemu je iranska vlada zabranila snimanje filmova, no on svojom dosjetljivošću i hrabrošću uspijeva naći načine da zaobiđe ograničenja koja mu je nametnuo režim.
Opširnije