Optima servisi

Kontakt i podrška

Novo

Društvena mreža (2010)

Jedne noći 2003. harvardski student i genij kompjuterskog programiranja Mark Zuckerberg sjeda za kompjuter i počinje raditi na novoj ideji. Šest godina i 500.000.000 prijatelja poslije, on je najmlađi milijunaš u povijesti…
Opširnije

Gorka žetva (2017)

U Ukrajini tridesetih godina mladi ljubavnici Juri i Natalka bore se da prežive genocidnu glad koju je Staljin osmislio da uništi lokalni nacionalizam. Jurijev užas nad opsegom tragedije nadahnjuje ga da se bori za neovisnost Ukrajine.
Opširnije

S one strane, ep. 9 (2017)

Holden, mladić koji se nakon 12 godina probudio iz kome, otkriva da posjeduje nove sposobnosti koje ga uvlače u središte opasne zavjere. Sada mora odgonetnuti zašto se to dogodilo baš njemu.
Opširnije

S one strane, ep. 4 (2017)

Holden, mladić koji se nakon 12 godina probudio iz kome, otkriva da posjeduje nove sposobnosti koje ga uvlače u središte opasne zavjere. Sada mora odgonetnuti zašto se to dogodilo baš njemu.
Opširnije

S one strane, ep. 6 (2017)

Holden, mladić koji se nakon 12 godina probudio iz kome, otkriva da posjeduje nove sposobnosti koje ga uvlače u središte opasne zavjere. Sada mora odgonetnuti zašto se to dogodilo baš njemu.
Opširnije

Britanija, ep. 8 (2017)

Britanija je drama smještena 43. g. n.e. kada se rimska carska vojska vratila uništiti keltsko srce Britanije – tajanstvenu zemlju pod vladavinom ratnica i moćnih druida koji mogu kanalizirati moćne snage podzemlja. Ili tako kažu.
Opširnije

IZDVOJENO: HBO ON DEMAND

Zamjenici II, ep. 7 (2017)

Ova crna komedija prati srednju školu i dvojicu ljudi koji njome gotovo ravnaju. Danny McBride i Walton Goggins igraju dvojicu zamjenika ravnatelja u epskoj borbi za vlast i za mjesto ravnatelja škole.
Opširnije

Nicky, Ricky, Dicky i Dawn, ep. 18 (2014)

Braća Nicky, Ricky, Dicky i Dawn nemaju gotovo ništa zajedničko osim rođendana i roditelja. U obitelji Harper nikad ne nedostaje histeričnih avantura, ali ovaj četverac može riješiti bilo koji problem kad radi zajedno.
Opširnije

Slavan kao bijelac,ep. 1 (2017)

"Slavan kao bijelac" usredotočuje se na talentiranog mladog afroameričkog komičara (Jay Pharoah) koji je zvijezda u usponu, zbog čega mora zadržati svoj kredibilitet dok kreće ususret "bjelačkoj slavi".
Opširnije

Penny Dreadful II, ep. 7 (2015)

U ovom zastrašujućem trileru neki od najstrašnijih likova iz književnosti, uključujući dr. Frankensteina i njegova stvora, Doriana Graya i slavne likove iz romana "Drakula", vrebaju u najmračnijim zakucima viktorijanskoga Londona.
Opširnije

Preljub, ep. 10 (2014)

PRELJUB istražuje emocionalne učinke izvanbračne veze između Noe, romanopisca u usponom sa ženom i četvero djece, i Alison, mlade konobarice koja pokušava obnoviti svoj život i brak nakon tragedije.
Opširnije

Obitelj Soprano III, ep. 1 (2001)

Dok se obitelj Soprano bavi svojim svakodnevnim aktivnostima, FBI započinje razrađenu operaciju kako bi ozvučila njihovu kuću.
Opširnije

IZDVOJENO: VIDEOTEKA

Kad budem mrtav i beo (1967)

Priča o mladom sezonskom radniku labilnih moralnih kvaliteta, koji, ostavši bez posla, poslije dugog lutanja i mnogih pokušaja da nađe svoje mjesto u društvu i životu, bez skloništa i podrške, tragično završava život.
Opširnije

Za luzere nema milosti (2013)

Paul Walker, Matt Dillon i Brendan Fraser predvode sjajnu glumačku ekipu ove uzbudljive akcijske komedije s puno (crnog) humora, u kojoj je svaka od tri priče puna iznenađenja! Ovisnici Raw Dog (Walker) i Vernon (Lukas Haas) odlučuju napraviti odvažnu pljačku, no prekasno shvaćaju da u njihovu planu ima jedan velik propust. Upravo vjenčani Richard (Dillon) otkriva neočekivani trag vezan uz njegovu bivšu suprugu, koja je nestala prije nekoliko godina, te odlučuje po svaku cijenu otkriti kuda će ga taj trag odvesti. A Rickyju (Fraser), imitatoru Elvisa Presleyja, odlazak u brijačnicu donijet će nevolje kakve nije mogao ni sanjati...
Opširnije

Ponovo ljubav (2015)

Godinama nakon smrti muža koji je bio legendarni kompozitor, Hanna ne uspijeva prihvatiti svoj život bez njega. Pokušava se prilagoditi jednostavnoj svakodnevnici u maloj sredini, daleko od gradske vreve. U jednom trenutku odluči ispuniti prazninu pisanjem biografije supruga koji je tragično preminuo. Istovremeno ideja pada na pamet i i nadobudnom piscu iz New Yorka. Iako ona inicijalno odbija bilo kakvu mogućnost suradnje, kroz vrijeme ipak uspijevaju pronaći zajednički jezik i spoznati kako će sljedeće poglavlje života napisati skupa. Smiješna, topla i slatka romantična priča o pronalasku ljubavi na mjestu gdje je najmanje očekuješ.
Opširnije

Raspjevani pljačkaši (2007)

Prije četrdeset-i-nešto godina, rođaci George (Chazz Palminteri) i Danny (Robert Davi) bili su članovi pop grupe The Dukes, koja je imala hit br. 1 na američkoj top-listi i u tom trenutku bila zaista jako popularna. No, sve je ostalo na tom jednom hitu, njihovih imena više se nitko ne sjeća, pa George i Danny danas jedva spajaju kraj s krajem radeći u restoranu svoje tete. Kako bi ostvarili svoj dugogodišnji san da otvore klub u kojem bi mogli ponovo nastupati, njih dvojica zaključe da je jedini način na koji mogu doći do novca – pljačka. Kad doznaju da jedan zubar u svojoj ordinaciji drži petnaestak kilograma zlata, smišljaju plan provale. “Mali” je problem što prvo moraju naučiti kako se to uopće radi …
Opširnije

Pravda u Gospel Hillu (2008)

Godine 1968., u gradu Julia na američkom jugu, usred bijelog dana ubijen je popularni crnački lider Paul Malcolm (Samuel L. Jackson), no ubojica nikad nije uhvaćen zato što tadašnji šerif Jack Herrod (Tom Bower), okorjeli rasist, nije htio ni otvoriti istragu. Četiri desetljeća poslije, kao da se povijest ponavlja. Jedna moćna građevinska kompanija prisiljava stanare crnačke četvrti Gospel Hill da isele iz svojih domova radi gradnje modernog naselja, a jedina koja se usuđuje suprotstaviti poduzetnicima je Sarah Malcolm (Angela Bassett), kojoj zbog toga počinju stizati prijeteći telefonski pozivi. Njezin suprug John (Danny Glover) – sin ubijenog Paula Malcolma – ne trudi se da joj pruži podršku, budući da je nakon očeve smrti odustao od borbe za građanska prava. No uskoro će se razotkriti nešto zbog čega će John morati u akciju...
Opširnije

Irac (2011)

1976. godine trideset i šest bombi detonirano je u Clevelandu zbog rata za teritorij koji je bjesnio između irskog mafijaša Dannyja Greena (Ray Stevenson) i Cosa-e Nostra-e. Na temelju tih događaja, “ova eksplozivna kriminalistička priča s nezaboravnim neustrašivim likovima”- Marshall Fine, Huffington post chronicles, govori o Greenovom legendarnom usponu od lokalnog huligana do glavnog mafijaškog izvršitelja. Preokrenuvši situaciju sa Shondorom Birnsom (Crhistopher Walken) u svoju korist te udruživši snage s gangsterom Johnom Nardijem (Vincent D'Onofrio), Greene prekida svoje veze s Mafijom i započinje zaposijedati njihov teritorij. S obzirom da je preživio nebrojene pokušaje ubojstva, Greenova sramotna neustrašivost i brutalnost na kraju je dovela do kolapsa mafijaških sindikata diljem SAD-a i tako mu pribavila status čovjeka kojeg mafija nije mogla ubiti. U filmu kojeg je napisao i režirao Jonathan Hensleigh također glume Val Kilmer, Paul Sorvino i Linda Cardellini.
Opširnije