Optima servisi

Kontakt i podrška

Novo

Linija sjene, ep. 1 (2011)

Detektiv inspektor Jonah Gabriel pozvan je da istraži ubojstvo Harveyja Wrattena, šefa kriminalne organizacije. S druge strane linije, Wrattenov suradnik planira riskirati sve što ima zbog posljednjeg posla s drogom.
Opširnije

Mike Judge predstavlja: Priče s turneje, ep. 5 (2017)

Suautor "Silicijske doline" Mike Judge vraća se svojim animiranim korijenima humorističnom serijom od osam epizoda, "Mike Judge predstavlja: Priče s turneje", koja prati priče nekih od najekscentričnijih likova country-glazbe.
Opširnije

Babilon Berlin, ep. 3 (2017)

Berlin u ludim 20-ima: metropola za darovite i ambiciozne i za one u gužvi. Ali ispod blještave površine osiromašene mase teže za boljim životom. To je vrijeme organiziranoga kriminala i političkog ekstremizma.
Opširnije

Evolucija (2001)

Vatrogasni kadet, dva profesora s fakulteta i štreberska, ali seksi vladina znanstvenica pokušavaju spriječiti ubrzan razvoj izvanzemaljskog organizma koji je stigao na Zemlju u meteoru u ZF komediji Ivana Reitmana.
Opširnije

Tajni život parova, ep. 4 (2017)

Seksologinja Sofia Prado, koja vodi centar alternativnih terapija za parove, upletena je u istragu složene mreže korupcije kojom operira moćni bankar s velikim utjecajem na vladu.
Opširnije

O. J.: Stvoreno u Americi, ep. 1 (2016)

Dokumentarac nagrađen Oscarom, O. J.: STVORENO U AMERICI, kronika je uspona i pada O. J. Simpsona čiji je visokoprofilirani pokušaj ubojstva razotkrio doseg američkih rasnih napetosti otkrivajući slomljenu i podijeljenu naciju.
Opširnije

IZDVOJENO: HBO ON DEMAND

Združena braća, ep. 5 (2001)

Bili su obični ljudi upleteni u najnevjerojatniji konflikt u povijesti. Tom Hanks, Steven Spielberg i HBO predstavljaju priču o satniji E – elitnoj skupini američkih padobranaca koji su izveli nevjerojatne podvige u 2. svjetskom ratu.
Opširnije

Faze jedne žene, ep. 11 (2010)

Serija prati pustolovine Grace, nedavno rastavljene žene u 30-ima, koja jedva čeka započeti nov život. U svojoj potrazi za ljubavlju, Grace se zbliži s nekolicinom muškaraca, ali ubrzo shvati da pronaći partnera nije lako…
Opširnije

Idemo dalje, ep. 2 (2013)

Posve nova HBO-ova komedija daje neobičan pogled na disfunkcionalno osoblje koje pokušava svladati brojne profesionalne i osobne zapreke na ženskome gerijatrijskom odjelu opterećene kalifornijske bolnice.
Opširnije

Dexter IV, ep. 2 (2009)

Dexter Morgan (Michael C. Hall) kompliciran je i protuslovan stručnjak za disperziju krvi policijskog odjela Miami Metro s vlastitim izopačenim osjećajem za pravdu koji provodi dane rješavajući zločine, a noći čineći ih.
Opširnije

Sudac nema pojma, ep. 12 (2012)

Nogometni sudac Juarez Gomes da Silva sanja jednog dana dospjeti do finala Svjetskog prvenstva. Unatoč pokojim profesionalnim pobjedama, njegov je osobni život katastrofa. Razdvojen od majke svog sina, pokušava vratiti svoj život u normalu.
Opširnije

Idemo dalje III, ep. 6 (2015)

Posljednja sezona otkačene komedije koja prati disfunkcionalno osoblje ženskoga gerijatrijskog odjela koje nastoji ostati sabrano unatoč medicinskoj birokraciji i pacijentima poodmakle dobi.
Opširnije

IZDVOJENO: VIDEOTEKA

Dok je trajalo (2012)

Jane (Kate Bosworth) pokušava završiti knjigu koja se temelji na intervjuima koje je vodila sa svojom voljenom bakom dok putuje u Nepal sa svojim mužem (Iddo Goldberg), koji svira violu i priprema se za važan koncert. Kako bi prevladala blokadu pisanja Jane putuje na otok Ischia gdje se ubrzo nađe sa slobodoumnim vagabundom Amerikancem Calebom (Jamie Blackley). Njihova emotivna povezanost jača dok istražuju pitoreskni krajolik. Jane i Caleb podlegnu privlačnosti koja je prejaka da je se opovrgne, a nezadovoljna žena potakne na razmišljanje da je možda pristala na ono što misli da zaslužuje, a ne ono što zaista želi od života.
Opširnije

Savršen dan (2014)

Savršen dan predstavlja dramu koja govori o humanitarnom radu tokom rata na prostorima bivše Jugoslavije. Radnja se odvija u malom bosanskom selu čiji bunar biva zagađen. Troje junaka članova organizacije „Liječnici bez granica“ dolaze u selo u nadi da će riješiti problem i spasiti jedini izvor vode za lokalno stanovništvo. „Film koristi humor kao odmak od surove realnosti: komedija najluđa i odlučna a ujedno i očajna, često se događa u samom središtu tragedije jer ne postoji mjesto na zemlji gdje je to više potrebno“, rekao je redatelj. Cjelokupna radnja odvija se u 24 sata, a na putu im stoji mnoštvo prepreka. Slijedi brza utrka protiv vremena jer ovaj film nema vremena za gubljenje.
Opširnije

Mir, ljubav i nesporazum (2011)

Za ukočenu odvjetnicu s Manhattana Diane, ludo znači voziti svog sina tinejdžera Jakea i odraslu kći Zoe u posjet baki Grace. Dio gdje postaje ludo je da djeca nikad nisu upoznala Grace. Zapravo, Diane nije razgovarala sa svojom majkom dvanaest godina. Grace je hipi. Organizira proteste i performanse na gradskom trgu, puši (i prodaje) drogu, i zavija na mjesec jednom mjesečno sa svojim prijateljicama u čast bogova koje štuju. Ali ono što je trebao biti vikend za odmor postaje ljeto puno romantičnih avantura, glazbe, obiteljskih tajni i otkrivanja samih sebe.
Opširnije

Heroji drukčijeg kova (2009)

Godine 1986., cinični novinar Campbell Babbitt (Steve Coogan) dolazi napraviti reportažu u gradić iz kojeg potječe Christa McAuliffe, učiteljica izabrana za sudjelovanje u svemirskoj misiji broda Challenger. Po dolasku u gradić, Babbitt pokuša kontaktirati Sama, svoga prijatelja s fakulteta, učitelja u tamošnjoj srednjoj školi, no zatiče ga mrtvog, a sve upućuje da je počinio samoubojstvo. Za pokojnim učiteljem osobito tuguje skupina neshvaćenih učenika s kojima je jedino on imao dobar odnos. Babbitt zaključi da bi se o tom odnosu Sama i učenika mogao napisati dobar novinski tekst, pa počinje provoditi sve više vremena u društvu tih djevojaka i momaka, ne sluteći da će se uskoro naći u vrlo neočekivanim situacijama…
Opširnije

Savannah: Legenda o južnjaku (2013)

"Smještena u poslijeratni period Savannah je istinita priča o legendarnom Wardu Allenu (Jim Caviezel), aristokratu koji je postao lovac na patke, o njegovoj vezi sa oslobađanjem roba Christmasa Moultriea (Chiwetel Ejiofor), I ljubavi njegovog života, slobodoumnoj Lucy Stubbs. Kad se Lucy suprotstavi željama svog oca da se uda za zgodnog I bombastičnog Allena, shvati da život s njim može postati veći izazov od toga da ga se ulovi. Kako se vrijeme mijenja briljantan, ali problematičan Ward izaziva vladu i bori se za očuvanje načina života na rijeci Savannah i da zadrži ženu koju voli. "
Opširnije

Zapovijedni lanac (2015)

Specijalni operativac James Webster (Michael Jai White "Blood and Bone", "Vitez tame") upravo se vratio kući sa dužnosti kako bi vidio brutalno ubojstvo svog brata. Webster odmah pokuša osvetiti i pronaći ubojice, no on tone sve dublje u tajni svijet korupcije i ubojstava te se nađe u središtu opasne urote koja prodire douboko unutar Vlade SDA-a. S najokrutnijim vojnim ubojicom (Steve Austin "Plaćenici", "WWF Raw") na tragu, Webster mora otkriti korumpirane, visoko-pozicionirane dužnosnike prije nego postane još jedna žrtva ove opake zavjere.
Opširnije