Optima servisi

Kontakt i podrška

HBO – odabrane HIT serije i TOP filmovi samo za vas

HBO je najpoznatiji premium filmski kanal- bez reklama i s hrvatskim titlovima. Ekskluzivne premijere blockbuster filmova, hit serije, dokumentarci i originalna HBO produkcija – gledajte kada poželite 24h dnevno i 7 dana u tjednu. Gledajte serije o kojima svi pričaju - Barry III., Džentlmen Jack II, Ovo je naš grad... Za najmlađe tu je i veliki izbor najljepših crtića sa prijevodom.

HBO paket

U HBO paketu dobivate tri vrhunska kanala, HBO, HBO 2 i HBO 3. U paketu dolazi i usluga HBO On Demand, koja na vaš TV donosi više od 600 hit-filmova i serija mjesečno i omogućava vam da sami birate što ćete i kada gledati. Svakom naslovu možete pristupiti besplatno, neograničen broj puta.

Svaki mjesec uživajte u ekskluzivnim premijerama kino hitova i vrhunskih serija, kultnim HBO serijama, animiranim filmovima, spektakularnim koncertima i kontroverznim dokumentarcima.

47,50 kn/mj
zanima me hbo
Hbo Hbo2 Hbo3 Hbo od

HBO premium paket

U HBO Premium paketu dobivate 5 vrhunskih kanala. HBO svakog mjeseca donosi premijere najvećih hitova, HBO 2 je kanal za cijelu obitelj, HBO 3 je posvećen HBO originalnoj produkciji, a Cinemax i Cinemax 2 su kanali za istinske ljubitelje filma.

Najbolje naslove možete gledati kad god i koliko god puta želite na TV-u putem usluge HBO On Demand na vašem Smart TV-u, na laptopu, tabletu i pametnom telefonu uz uslugu HBO Max.

Hbo Hbo2 Hbo3 Hbo od Hbo max
Cmax Cmax2

TOP filmovi u videoteci kad god poželite

HBO on Demand videoteka donosi više od 2500 naslova i omogućava vam da sami birate što i kada ćete gledati, a svakom naslovu možete pristupiti besplatno i neograničeno.

Gledajte sve HIT serije na bilo kojem uređaju!

HBO Max usluga vam omogućava da u svakom trenutku iz velikog izbora sadržaja možete odabrati što ćete gledati, kada god želite na bilo kojem uređaju, SMART TV-u, tabletu, pametnom telefonu ili računalu. HBO Max vam donosi sve sezone hit serija i najbolji odabir žanrova i najljepših crtića s hrvatskim titlovima i bez reklama. Sve epizode originalnih HBO serija dostupne su trajno.

Zašto odabrati HBO Max?

HBO Max – NAJVEĆI BLOCKBUSTERI, NAJODVAŽNIJE PRIČE I NEZABORAVNI KLASICI…SVE TO DOSTUPNO JE NA HBO MAX.

Hbo devices 4.2022
Uživajte u legendarnim sadržajima produkcija Warner Bros., HBO, Max Originals, DC i Cartoon Network i još mnogo toga - po prvi puta na jednom mjestu.

Gledajte kad poželite na svom omiljenom uređaju. Sve epizode originalnih HBO serija dostupne su trajno.
HBO Max streaming je usluga koja objedinjuje nove i kultne Warner Bros filmove, HBO, DC, Cartoon Network i Max Original serije i filmove.
  • Najnoviji hit filmovi, nagrađivane serije, nezaboravni klasici i sadržaji za djecu
  • Gledajte istovremeno na tri različita zaslona
  • Registrirajte neograničen broj uređaja po potrebi
  • Personalizirajte do pet profila za djecu i odrasle
  • Preuzmite sadržaj i gledajte u pokretu
Tri jednostavna koraka za aktivaciju:

Hbo step 1
Nazovite naš besplatni broj telefona 0800 0088 i zatražite svoj HBO Max
Hbo step 2
Registrirajte se ovdje aktivacijskim kodom koji ćemo vam poslati mailom
Hbo step 3
Skinite aplikaciju i pokrenite
HBO Max

Preuzmite aplikaciju za mobitele i tablete:

App store     Google play

Naša web stranica koristi kolačiće (eng. "cookies") kako bismo za vas personalizirali sadržaj i oglase na našem webu te vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Koristimo kolačiće i kako bi vam pružali relevantne oglase na raznim drugim web stranicama putem oglašavanja na internetu.
Više informacija možete saznati ovdje.