Optima servisi

Kontakt i podrška

U kategoriji: Vijesti

Zaštita osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka

Smatramo da je zaštita osobnih podataka pojedinaca temeljno pravo svake osobe i želimo da se kao naši korisnici osjećate sigurno i da Vaše iskustvo kao korisnika Optima Telekoma bude na najvišoj razini. Stoga nam je iznimno važno da su Vaši osobni podaci adekvatno zaštićeni.
 
Vaše osobne podatke prikupljamo s ciljem ugovaranja usluge, uspostavljanja ugovornog odnosa i ispunjenja ugovorne obveze. Prilikom prikupljanja Vaših osobnih podataka tražit ćemo Vas samo one podatke koji su nam neophodni da Vam pružimo kvalitetnu uslugu. Svi Vaši prikupljeni podaci zaštićeni su zakonom kao tajni podaci.
 
Prilikom obrade osobnih podataka, osiguravamo da se oni obrađuju isključivo sukladno važećim zakonima poštujući sva prava klijenata. Osobni podaci obrađivat će se transparentno i samo ako za to postoji jasna svrha i interes klijenata te će koristiti tehnološke mjere za zaštitu tih podataka.
 
U određenim situacijama od Vas ćemo zatražiti privolu kako bi mogli koristiti Vaše osobne podatke kao i podatke koje imamo u posjedu na temelju dosadašnje suradnje te Vas kontaktirati po različitim temama. Napominjemo da su privole dobrovoljne te ih u svakom trenutku možete povući.
 
Dodatno se informirajte o vašim pravima u Politici zaštite podataka Optima Telekoma.

25. svibnja 2018.