Optima servisi

Kontakt i podrška

U kategoriji: Vijesti

Franjo Sambol iz Lepoglave je dobio nagradu u vrijednosti 75.000kn

Franjo Sambol iz Lepoglave je dobio nagradu u vrijednosti 75.000kn

Zagreb, 2. kolovoza 2017.Jučer je u Zagrebu sretnom dobitniku nagradne igre "Optima Vam uređuje dnevni boravak" uručen nagradni vaučer. Dobitnik Franjo Sambol osvojio je veliko preuređenje dnevnog boravka u vrijednosti od 75.000 kn.

Kako bi složili svoj dnevni boravak iz snova, obitelj Sambol imat će podršku profesionalnog arhitekta, kao i dizajnera interijera. Kvalitetan namještaj birat će iz bogate ponude trgovine Harvey Norman.

"Zadovoljan sam korisnik Optima Telekoma od 2009. godine i kada samo na proljeće uzeli novi paket, nisam ni sanjao da bih mogao osvojiti ovu nagradu. Kada smo kćerima priopćili da smo dobitnici, rekle su nam da samo nastavimo sanjati.” – uzbuđeno je prokomentirao Franjo.

Nagradna igra Optima Telekoma organizirana je u suradnji s časopisom “Dom i Dizajn” čiji će stručni tim arhitekata i dizajnera pomoći sretnom dobitniku u uređenju.

Nagradna igra trajala je od 17. travnja do 31. svibnja 2017. godine. Pravo sudjelovanja imali su svi novi, ali i postojeći korisnici Optima Telekoma koji nisu imali ugovornu obvezu, a koji su u navedenom razdoblju ugovorili jedan od Optiminih paketa na dvije godine. Svi su oni dobili i VISA poklon karticu Zagrebačke banke s iznosom do 500 kuna, ovisno o odabranom paketu.

01. kolovoza 2017.