Optima servisi

Kontakt i podrška

DODATNI TV PRIJEMNIK ZA MIR U KUĆI

Naručite TRIO paket s dva OptiTV prijemnika i spriječite raspravu oko odabira TV kanala!

Preporučite Optimu i zaradite!

U Optimi dobra riječ čini čuda jer za svaku preporuku i vi i preporučeni možete zajedno zaraditi do 600 kn na VISA poklon kartici Zagrebačke banke.
VAŠI PODACI
PODACI PREPORUČENE OSOBE
KOMENTAR
  Želim da mi Optima Telekom pruži najbolju moguću korisničku uslugu, podršku i savjetovanje. Stoga sam suglasan da Optima Telekom može obrađivati moje osobne podatke (prije svega kontaktne i tehničke podatke) u spomenutu svrhu, kao i u svrhu segmentacije i istraživanja tržišta, kreiranja novih proizvoda i usluga kao i promidžbe usluga i proizvoda. Svoju suglasnost mogu povući u bilo kojem trenutku i bilo kojim kanalima komunikacije. ...

Svaki postojeći korisnik Optime može preporučiti novog korisnika ali i postojećeg korisnika koji želi aktivirati dodatnu uslugu.

AKCIJE

KONTROLIRAJ SVOJE VRIJEME

Odaberi novi DUOiPol paket interneta i telefona s uslugama napredne televizije već od 169kn/mj!
AKCIJE

PRETJERANO DOBRA PONUDA

Paketi brzog interneta i bogatog TV programa bez ugovorne obveze i s uključenim HBO paketom. Osim s fotošopom, pretjerali smo i s benefitima pa ih provjerite...
AKCIJE

Brzi internet, neograničeni razgovori i bogat TV sadržaj po odličnim cijenama, bez ugovorne obveze

Novosti i akcije iz Optime

17. veljače 2017.

Program preporuke

U kategoriji: Akcije

Preporučite Optimu i zaradite! U Optimi dobra riječ čini čuda jer za svaku preporuku i vi i preporučeni možete zajedno zaraditi do 600 kn na VISA poklon kartici Zagrebačke banke!