Optima servisi

Kontakt i podrška

Zaštita osobnih podataka

Smatramo da je zaštita osobnih podataka pojedinaca temeljno pravo svake osobe i želimo da se kao naši korisnici osjećate sigurno i zaštićeno.

Preporučite Optimu i zaradite!

U Optimi dobra riječ čini čuda jer za svaku preporuku i vi i preporučeni možete zajedno zaraditi do 600 kn na VISA poklon kartici Zagrebačke banke.
VAŠI PODACI
PODACI PREPORUČENE OSOBE
KOMENTAR
  Želim da mi Optima Telekom pruži najbolju moguću korisničku uslugu, podršku i savjetovanje. Stoga sam suglasan da Optima Telekom može obrađivati moje osobne podatke (prije svega kontaktne i tehničke podatke) u spomenutu svrhu, kao i u svrhu segmentacije i istraživanja tržišta, kreiranja novih proizvoda i usluga kao i promidžbe usluga i proizvoda. Svoju suglasnost mogu povući u bilo kojem trenutku i bilo kojim kanalima komunikacije. ...

Svaki postojeći korisnik Optime može preporučiti novog korisnika ali i postojećeg korisnika koji želi aktivirati dodatnu uslugu.

VIJESTI

Privole/Prava korisnika

Korisnik može izmijeniti svoje privole i/ili uskratiti pravo na obradu osobnih podataka osobno dolaskom u OT prodajno mjesto ili pozivom službi za korisnike OT-a.
AKCIJE

DODATNI TV PRIJEMNIK ZA MIR U KUĆI

Naručite TRIO paket s dva OptiTV prijemnika i spriječite raspravu oko odabira TV kanala!

Novosti i akcije iz Optime