U kategoriji: Investitori

Korporativno upravljanje

Operativno poslovanje Optima Telekoma podijeljeno je u tri direkcije: tehnološka, prodajno marketinška i vertikala za operativne poslove, a njihov rad nadzire Uprava. Ovakva organizacija omogućila je pokrivenost teritorija RH kroz podjelu na 4 regije. Riječ je o vrhunskim profesionalcima s dugogodišnjim iskustvom i karijerama u različitim područjima i kompanijama. 

Organizacijska struktura odražava namjeru Optime da bude u cijelosti okrenuta potrebama korisnika kao i tehnološkom napretku, te da istodobno ima potpunu kontrolu nad troškovima i produktivnosti.

Sadašnja organizacija društva Optime izuzetno je fleksibilna i omogućava maksimalni angažman i iskorištenost ljudskih resursa.

Rad uprave nadzire Nadzorni odbor.

 

Kodeks korporativnog upravljanja

Upitnik o usklađenosti za izdavatelje dionica

 

 

 

Nadzorni odbor
 • Ditka Maučec, predsjednik nadzornog odjela


  Tomaž Kampuš, zamjenik predsjednika nadzornog odbora


  Mislav Galler, član


  Emil Bulić, član


  Adrian Josip Ježina, član


  Nenad Šlibar, član


  Suzana Čepl, član

Uprava
 • Boris Batelić, predsjednik Uprave 

  Boris Batelić je do 1. svibnja 2018. obnašao funkciju člana Uprave i glavnog direktora za korisničko iskustvo u Hrvatskom Telekomu. Cijelo svoje radno iskustvo ostvario je u Hrvatskom Telekomu gdje je zaposlen od 1999. godine, a prije imenovanja za člana Uprave Hrvatskog Telekoma obnašao je poslove razvoja usluga i prodaje ključnim poslovnim korisnicima, poslove direktora Sektora tehničkih usluga korisnicima te aktivnosti iz djelokruga upravljanja korisničkim iskustvom. Diplomirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu te je završio Poslovnu školu Cotrugli, također u Zagrebu.

  Funkciju obnaša od dana 19.lipnja 2018.


   

  Tomislav Grmek, član Uprave

  Tomislav Grmek na mjesto člana Uprave Optima Telekoma dolazi s pozicije direktora Odjela za razvoj i upravljanje telekomunikacijskim sustavima koju je uspješno obnašao 14 godina i gdje je stekao vrijedno iskustvo u području tehnike i telekomunikacija. Rođen je 1976. godine u Münchenu. Na Sveučilištu u Zagrebu pri Višoj tehničkoj školi Zagreb završio je smjer Elektrotehnike usmjerenje Industrijska elektronika i potom diplomirao na Fakultetu prometnih znanosti na smjeru Pošta i telekomunikacije.

  Funkciju obnaša od dana 2.travnja 2019.

   

   

Naša web stranica koristi kolačiće (eng. "cookies") kako bismo za vas personalizirali sadržaj i oglase na našem webu te vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Koristimo kolačiće i kako bi vam pružali relevantne oglase na raznim drugim web stranicama putem oglašavanja na internetu.
Više informacija možete saznati ovdje.