Optima servisi

Kontakt i podrška

U kategoriji: Vijesti

VAŽNA OBAVIJEST!

VAŽNA OBAVIJEST!

Molimo korisnike da ne nasjedaju na lažne oglase na internetu u kojima se kao priređivač nagradne igre spominje Optima Telekom, a u kojima se može osvojiti vrijedan mobitel ili neka druga nagrada. Optima Telekom poziva korisnike na oprez jer poruke takvog ili sličnog sadržaja imaju najčešće za cilj na prijevaran način pribaviti osobne podatke u svrhu zlouporabe, a mogu sadržavati i poveznice na zlonamjerne stranice ili datoteke.

Zahvaljujemo korisnicima koji su nam prijavili pojavu ovakvih lažnih oglasa na Internetu. Sve informacije o nagradnim igrama koje organizira Optima Telekom dostupne su na našoj službenoj stranici www.optima.hr.

U slučaju bilo kakvih pitanja obratiti nam se možete pozivom na besplatni broj 0800 0088, upitom na našem chat-u ili e-mailom na info@optima-telekom.hr

Preporučite Optimu i zaradite!

U Optimi dobra riječ čini čuda jer svaku vašu preporuku nagrađujemo poklon karticama za vas i novog korisnika u ukupnoj vrijednosti do 600 kuna!
VAŠI PODACI
PODACI PREPORUČENE OSOBE
KOMENTAR
Osobne podatke koje ste naveli prikupljamo u svrhu kontaktiranja korisnika. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u Politici zaštite podataka.
...

Svaki postojeći korisnik Optime može preporučiti novog korisnika ali i postojećeg korisnika koji želi aktivirati dodatnu uslugu.

Naša web stranica koristi kolačiće (eng. "cookies") kako bismo za vas personalizirali sadržaj i oglase na našem webu te vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Koristimo kolačiće i kako bi vam pružali relevantne oglase na raznim drugim web stranicama putem oglašavanja na internetu.
Više informacija možete saznati ovdje.