Optima servisi

Kontakt i podrška

U kategoriji: Vijesti

#OSTANIDOMA

#OSTANIDOMA

Želimo vam barem malo olakšati svakodnevicu i vrijeme koje provodite u kući. Stoga smo pokušali naše usluge koje koristite prilagoditi situaciji i omogućiti ih svim našim korisnicima televizije. 

U videoteci vas čekaju odabrani besplatni filmovi svaki tjedan

Filmske kanale CineStar TV Premiere 1 i 2 i CineStar TV Fantasy do kraja travnja otvorili smo svim OptiTV korisnicima

Uključili smo i nove kanale RTL Adria i M1 Gold u Osnovni, ali i dodatne SportKlub kanale u Sportski i Full paket te povećali kapacitete Snimalice za sve koji ju koriste

Školski televizijski program možete pratiti na HRT3, SPTV, RTL2 uživo, no školarcima je lakše uz funkcionalnosti koje i ovi kanali imaju: Pogledaj od početka, Snimi, Pauziraj ili Vrati unatrag do 72h

Sportski sadržaj Yoga&pilates su do kraja travnja besplatni za sve OptiTV korisnike

Budite odgovorni prema sebi i drugima. Ali uvijek povezani s onima koje volite.

14. lipnja 2019.

Preporučite Optimu i zaradite!

U Optimi dobra riječ čini čuda jer za svaku preporuku i vi i preporučeni možete zajedno zaraditi do 600 kn na VISA poklon kartici Zagrebačke banke.
VAŠI PODACI
PODACI PREPORUČENE OSOBE
KOMENTAR
Osobne podatke koje ste naveli prikupljamo u svrhu kontaktiranja korisnika. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u Politici zaštite podataka.
...

Svaki postojeći korisnik Optime može preporučiti novog korisnika ali i postojećeg korisnika koji želi aktivirati dodatnu uslugu.

Naša web stranica koristi kolačiće (eng. "cookies") kako bismo za vas personalizirali sadržaj i oglase na našem webu te vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Koristimo kolačiće i kako bi vam pružali relevantne oglase na raznim drugim web stranicama putem oglašavanja na internetu.
Više informacija možete saznati ovdje.