Optima servisi

Kontakt i podrška

U kategoriji: OptiTV

Novo na OptiTV-u!

Novo na OptiTV-u!

Gledajte nove filmove i serije i igrajte se s nama!

Na našim društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu, redovito najavljujemo najnovije premijere filmova i serija , dokumentaraca, te skoro svaki tjedan organiziramo i nagradne natječaje s lijepim i zanimljivim nagradama.

Preporučamo vam da pogledate i najbolje blockbustere koji su direktno iz kina stigli u vašu videoteku.

Udobno se smjestite i uživajte u vrhunskoj produkciji i izvrsnoj glumačkoj ekipi.

Pozivamo vas da nas pratite, komentirate i igrate se s nama na društvenim mrežama. Tako prijedlozi naših korisnika, želje, a i nagrade, stižu na prava mjesta i u prave ruke.

Više detalja na LINKU.

Preporučite Optimu i zaradite!

U Optimi dobra riječ čini čuda jer za svaku preporuku i vi i preporučeni možete zajedno zaraditi do 600 kn na VISA poklon kartici Zagrebačke banke.
VAŠI PODACI
PODACI PREPORUČENE OSOBE
KOMENTAR
Osobne podatke koje ste naveli prikupljamo u svrhu kontaktiranja korisnika. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u Politici zaštite podataka.
...

Svaki postojeći korisnik Optime može preporučiti novog korisnika ali i postojećeg korisnika koji želi aktivirati dodatnu uslugu.

Naša web stranica koristi kolačiće (eng. "cookies") kako bismo za vas personalizirali sadržaj i oglase na našem webu te vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Koristimo kolačiće i kako bi vam pružali relevantne oglase na raznim drugim web stranicama putem oglašavanja na internetu.
Više informacija možete saznati ovdje.