UVIJEK BRZ
I STABILAN
Wi -Fi

 

UVIJEK BRZ
I STABILAN
Wi -Fi

 

Optima Telekom dizajnira, postavlja i održava javne Wi-Fi mreže, prema vašim poslovnim potrebama. Zahvaljujući MediaKing Smart Wi-Fi rješenju koje upravljanje korisnika prebacuje u oblak, naša javna Wi-Fi mreža može spojiti gotovo neograničen broj korisnika na isti hotspot i svima njima pružiti kvalitetnu internetsku vezu za bezbrižno surfanje na velikim brzinama.

Usluga je namijenjena svima koji traže način kako osigurati ugodno surfanje većem broju ljudi - od vlasnika apartmana, ugostitelja, hotelijera, vlasnika  turističkih kampova, velikih tvrtki, shopping i sportskih centara do gradova, javnog prijevoza...

Optima Telekom isporučuje cijeli projekt!

UKLJUČITE NAS OD POČETKA I SMANJITE TROŠKOVE, IZBJEGNITE DUPLANJE POSLOVA ILI POTREBU ZA PLANOM B. 

Internet

Optima Telekom kao telekom operator osigurava pristup internetu te jamči stabilan i pouzdan internet velikih brzina.

Stabilnost i brzina veze

Zahvaljujući jedinstvenom MediaKing Smart Wi-Fi rješenju, na javnu Wi-Fi mrežu Optima Telekoma može se spojiti neograničen broj korisnika.

Uređaji

Za uređaje dobivate garanciju od tri do pet godina. U cijenu su uključene i sve licence, kako za uređaje tako i za pristup sustavu.

Dokumentacija

Optima Telekom isporučuje kompletnu projektnu dokumentaciju koja uključuje i tehničko rješenje.

Podrška

Korisnička podrška je dostupna 24/7, 365 dana u godini. Savjetuje vas tim stručnjaka specijaliziranih za Wi-Fi mreže.

Nadzor i održavanje

Centralizirani nadzor i stručno održavanje sustava 24/7, 365 dana u godini. U slučaju kvara nove uređaje dobivate trenutno, bez ikakvog troška.

KONTAKTIRAJTE NAS

Kada je riječ o postavljanju javne Wi-Fi mreže, kako će ona u konačnici izgledati ovisi o veličini i tipu prostora (vanjski ili unutarnji itd.).

Zato nas slobodno kontaktirajte i naši stručnjaci skrojit će ponudu kakva baš vama treba.

PARTNER

Partner Optima Telekoma je tvrtka MediaKing koja je i osmislila MediaKing Smart Wi-Fi rješenje. Rješenje se već koristi u svijetu i jedna je od osnovnih komponenti tzv. Smart City platforme koja pruža svim ostalim Smart City komponentama međusobnu povezanost. MediaKing već ima brojne hotspotove s tisućama istovremeno spojenih korisnika koji ugodno surfaju na, do jučer, nezamislivim brzinama.

Naša web stranica koristi kolačiće (eng. "cookies") kako bismo za vas personalizirali sadržaj i oglase na našem webu te vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Koristimo kolačiće i kako bi vam pružali relevantne oglase na raznim drugim web stranicama putem oglašavanja na internetu.
Više informacija možete saznati ovdje.