ISKORISTITE VAUČERE EUROPSKE KOMISIJE NA NAJBOLJI NAČIN!

Uz Optima Telekom dobivate znanje i stručnost tima telekomunikacijskih profesionalaca posvećenih isključivo WiFi4EU projektima. Osiguravamo sve što vam treba za funkcionalan i kvalitetan Wi-Fi – od pristupa internetu, izrade tehničkog rješenja, nabavke i postavljanja uređaja, podrške do nadzora i održavanja sustava. Za vas ćemo odraditi cjeloviti projekt po sistemu ključ u ruke, u skladu sa svim standardima koje zahtijeva Europska Komisija.

OPTIMA TELEKOM DAJE NAJBOLJU VRIJEDNOST ZA WiFi4EU VAUČER

INTERNET

Pristup internetu preduvjet je za kvalitetan Wi-Fi signal. Optima Telekom kao telekom operator osigurava pristup internetu te jamči stabilan i pouzdan internet velikih brzina prema zahtjevima WiFi4EU projekta.

UREĐAJI

Svi uređaji su certificirani u skladu sa zahtjevima WiFi4EU projekta. Za uređaje dobivate garanciju od tri do pet godina te ne plaćate nikakve licence - niti za uređaje, niti za pristup sustavu.

PODRŠKA

Korisnička podrška je dostupna 24/7, 365 dana u godini. Savjetuje vas tim stručnjaka specijaliziranih za projekt WiFi4EU.

DOKUMENTACIJA

Optima Telekom isporučuje kompletnu projektnu dokumentaciju koja uključuje i tehničko rješenje s kojim garantira pristup internetu na željenim lokacijama.

NADZOR I ODRŽAVANJE

Centralizirani nadzor i stručno održavanje sustava dostupno je 24/7, 365 dana u godini. U slučaju kvara ili dodatnih zahtjeva WiFi4EU inicijative, nove uređaje dobivate trenutno. Zamjena uređaja uključena je u cijenu te nemate dodatnih troškova!

KONTAKTIRAJTE NAS

Svaka općina i svaki grad ima jedinstvene zahtjeve i potrebe. Naši stručnjaci skrojit će ponudu kakva baš vama treba, unutar budžeta s kojim raspolažete. Obratite nam se s povjerenjem.PARTNER

Partner Optima Telekoma u projektu WiFi4EU je tvrtka Cambium Networks, vodeći proizvođač profesionalnih širokopojasnih i Wi-Fi rješenja. Rješenja tvrtke Cambium Networks koriste brojni gradovi i općine u Hrvatskoj, Europi i svijetu za potrebe Wi-Fi povezivanja i u projektima video nadzora.

REALIZIRANI PROJEKTI

Ponosni smo na veliki broj realiziranih projekata te je Optima Telekom proglašena kao najbolji WiFi4EU Managed Service Provider of the year. Zahvaljujemo našem partneru u projektu, ali i velikom broju gradova i općina koji su nam ukazali povjerenje i odabrali Optima Telekom.

Equipment ot wifi4eu bol 566x426

"Današnji način života nezamisliv je bez interneta zato nam je izuzetno važno da stanovnicima Bola i brojnim našim turistima omogućimo besplatan, brz i stabilan Internet u javnom prostoru. Prvi korak nam je bio izboriti vaučer putem inicijative WiFi4EU u čemu smo uspjeli već u prvom pokušaju, nakon čega je velika odgovornost bila izabrati izvođača koji će postaviti, ali i održavati visoko kvalitetan Wi-Fi u našoj općini. Optima Telekom pokazala se kao stručan i profesionalan partner koji je pokazao iznimno znanje, predanost i organiziranost u pristupu projektu. Posebno nam puno znači što stalno imamo na raspolaganju stručnjake bilo u službi telefonske podrške, bilo u održavanju cijelog sustava na terenu."

Načelnik Općine Bol,
Tihomir Marinković

Equipment 09 novigrad 044

S projektom uvođenja sustava besplatnog bežičnog pristupa internetu u Novigradu se započelo još 2011.godine, nakon čega se sustav nadogradio i proširio u sklopu programa Hotspot Croatia uz financijsku potporu Ministarstva turizma. Želja i potreba za što kvalitetnijom uslugom potaknula nas je na apliciranje za vaučer putem inicijative WIFI4EU koji smo uspjeli osvojiti u drugom krugu 2019. godine. Nabava opreme, montaža pa i kompletno pružanje usluga Interneta i održavanja pripalo je  Optimi Telekom čija predanost i raspoloživost je bila iznimno važna kod realizacije projekta. Kontrolu sustava na terenu Optima Telekom također provodi vrlo ažurno i na raspolaganju su nam uvijek za bilo kakva pitanja i provjere.“

 

Gradonačelnik Novigrada,
Anteo Milos

Naša web stranica koristi kolačiće (eng. "cookies") kako bismo za vas personalizirali sadržaj i oglase na našem webu te vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Koristimo kolačiće i kako bi vam pružali relevantne oglase na raznim drugim web stranicama putem oglašavanja na internetu.
Više informacija možete saznati ovdje.